Home  

   Agenda

Agenda

Welke bijeenkomsten staan er gepland, landelijk of in de regio?

Zaterdag

12-11

11.00 uur -

16.00 uur

Vorstenbosch Alpacafarm

Net als ons congres, stonden onze andere live events  het afgelopen jaren stil.  Gelukkig beginnen wij weer op gang te komen en kunnen wij laten weten dat er weer een jongerendag wordt georganiseerd en wel op zaterdag 12 november a.s.. We starten om 11.00 en het programma is rond 16.00 afgelopen. Insteek van de dag is elkaar op een laagdrempelige manier ontmoeten. Donateurs van NLNet betalen geen bijdrage.Deze dag is bedoeld voor iedereen die zich aangesproken voelt als je het over ‘jongeren’ hebt. Er is ruimte voor max 14 personen. Mocht je meer informatie willen mail dan naar info@lymfoedeem.nl.  Meteen inschrijven voor deze dag kan via onderstaand aanmeldformulier.Hopelijk zien wij je de 12e!

Lees meer

Zaterdag

12-11

13.30 uur -

16.00 uur

Zoeterwoude

Op zaterdag 12 november 2022 om 13.30 uur vindt bij Zorgboerderij De Boerderijn in Zoeterwoude het Reizend NLNet Lotgenotencafé plaats, dit keer georganiseerd door de regio Zuid-Holland. De middag staat volledig in het teken van het met lotgenoten praten over alles waar je als lymfoedeem- of lipoedeempatiënt tegenaan loopt.

Onder het genot van een drankje te midden van de natuur en de dieren kunnen we eindelijk weer eens met elkaar bijpraten. Hoe het is om te leven met een aandoening als lymfoedeem of lipoedeem wordt vaak alleen begrepen door mensen die hetzelfde meemaken: lotgenoten dus. NLNet organiseert bijeenkomsten waarbij je in een gezellig sfeer met elkaar van gedachten kunt wisselen over bijvoorbeeld behandelmethodes, waar je in de buurt het beste steunkousen kunt laten aanmeten, waar je terecht kunt voor kleding, waar je het beste kunt sporten, enz. Maar ook gewoon met elkaar praten over hoe je omgaat met je chronische aandoening en wat dat met je doet.

Op de locatie (Zorgboerderij De Boerderijn, Geerweg 4, 2381 LT Zoeterwoude) kan gratis geparkeerd worden. Samen rijden met andere deelnemers? Geef dit gerust aan bij het online aanmelden zodat wij u aan een groepsapp kunnen toevoegen om een carpool afspraak te maken.

Wij hopen u te zien op zaterdag 12 november a.s.. Aanmelden voor dit Lotgenotencafé kan tot maandag 7 november a.s. door een email te sturen naar info@lymfoedeem.nl.

Lees meer