Home  

   Agenda

Agenda

Welke bijeenkomsten van NLNet staan er gepland, landelijk of in de regio? Bekijk onze agenda.

Donderdag

05-10

19.30 uur -

21.30 uur

Echt

Tijdens het lotgenotencafé in Echt is het thema: Hoe gaan jij en je omgeving om met oedeem? Je bent van harte welkom en kunt je aanmelden via het formulier op deze website.

Lees meer

Zaterdag

28-10

11.00 uur -

16.00 uur

Utrecht

Let’s get together tijdens onze gezellige jongerendag. Speciaal voor jongeren tussen de 14 en 25 jaar.

Tijdens de eerste jongerendag van NLNet willen wij, van het jongerenplatform, graag kennismaken met andere jongeren. Om ervaring te delen, maar ook om gewoon eens met elkaar op pad te gaan.  En dat doen we natuurlijk op een gezellige manier. Met een leuke activiteit, een escaperoom. Na de escaperoom lunchen we en je kunt daarna nog een drankje doen. We organiseren de dag in Utrecht, speciaal voor jongeren tussen de 14 en 25 jaar. Kom je ook?

Het programma

11.00 uur. We beginnen met een spel: de escaperoom.
De escaperoom is in de buurt van het Centraal Station van Utrecht. Kom je met het openbaar vervoer? Dan verzamelen we om 10.00 uur op het station en lopen we gezamenlijk naar de Croeselaan in Utrecht. Kom je met de auto? Dan zien we je op de locatie zelf.

Vanaf 12.00 uur: lunch
Na het actieve deel van de dag is het natuurlijk tijd om te lunchen en ook dat doen we in het centrum van Utrecht. En daarna is er voor wie er zin in heeft een borrel.

We spreken je heel graag op zaterdag 28 oktober! Marjon, Nikita, Rochelle, Tess en Yasunary.

Meer informatie

Wil je meer weten over de indeling en locaties van de dag, bijvoorbeeld als ouder van een deelnemer? We informeren je na de inschrijving precies over de locaties. En we zijn goed telefonisch bereikbaar. Jonge deelnemers halen we op en brengen we richting het openbaar vervoer. Heb je een vraag aan ons? jongeren@lymfoedeem.nl

Over de kosten

De jongerendag is gratis voor donateurs van NLNet. Ben je jonger dan 18 en zijn je ouders donateur? Dan is het ook gratis. Ben je geen donateur? Dan betaal je € 40 euro. Dat is hetzelfde bedrag als het donateurschap en je wordt meteen donateur voor dit jaar, inclusief het blad Lymfologica en andere gratis bijeenkomsten van NLNet. Wil je meer weten over het jongerenplatform? Lees dan ook het interview met Marjon!

Meld je aan als donateur van NLNet

Dat kan via deze link.

 

Lees meer

Donderdag

12-10

19.30 uur -

21.30 uur

Online, via Teams

Onder het thema ‘Let’s talk’ organiseert NLNet een mannencafé. We nodigen je graag uit, online en in de avond. Een agenda is er niet: laten we eens met elkaar praten!

Lees meer

Zaterdag

25-11

13.30 uur -

16.30 uur

Alphen aan den Rijn

‘Waar geniet je van?’ en ‘Waar worstel je mee?’ zijn vragen waar je als chronisch zieke best mee kan worstelen. Wel willen genieten maar niet weten hoe je daartoe komt? De zeven Bronnen van Levensvreugde kunnen je hier handvatten bij geven. Deze bronnen zijn ontdekt in het dagelijkse leven. Voor iedereen zijn ze invoelbaar. Ze bieden je een taal om goed te kunnen praten over je behoeftes, verlangens, teleurstellingen en successen. Gesprekken met je partner, kinderen of zorgverleners krijgen meer diepgang doordat je beter kan uitleggen wat er in je omgaat.

Maak kennis met de zeven bronnen van levensvreugde

Tijdens de workshop over de 7 Bronnen van Levensvreugde leer je hoe de bronnen jou kunnen helpen om de weg omhoog weer te vinden richting positieve gezondheid en grip om jouw situatie. Het gedachtegoed over levensvreugde is ontwikkeld door Kouwenhoven Consultancy, de workshop wordt gegeven door Cee Visser.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 25 november
Tijd: 13.00 uur inloop. We beginnen om 13.30 uur. De bijeenkomst duurt tot 16.30 uur.
Locatie : Speeltuin Vreugdeoord Vorselenburgstraat 25e 2405 XJ Alphen aan den rijn
Let op: betaald parkeren
Wil je afmelden of heb je een vraag? 06-41218955 (Esther)
Maximaal aantal deelnemers: 15

Lees meer