Home  

   Agenda

Agenda

Welke bijeenkomsten van NLNet staan er gepland, landelijk of in de regio? Bekijk onze agenda.

Zaterdag

08-06

12.00 uur -

16.00 uur

LET OP: Deze datum is verplaatst naar 31 augustus.

 

 

 

Lees meer

Donderdag

20-06

19.30 uur -

21.00 uur

Online

Het hebben van lipoedeem is niet altijd makkelijk. Vaak vragen mensen met lipoedeem veel van zichzelf en hun lichaam. Niet alleen in de dagelijkse bezigheden worden er over grenzen gegaan maar ook bij sportieve activiteiten willen mensen met lipoedeem nog wel eens over hun grens gaan. Terwijl dit juist voor meer lichamelijke problemen en frustraties kan zorgen.
Op donderdag 20 juni a.s. organiseren wij in samenwerking met drs. Wouter Hoelen, oedeem fysiotherapeut van de Berekuyl in Hierden, een webinair met ls onderwerp “Lipoedeem en de belasting van het lichaam”. Het webinair is online, gratis en van 19.30 – 21.00 uur.

Lees meer

Maandag

24-06

18.00 uur -

20.00 uur

Gezondheidscentrum De Behandelbank V.O.F.

Op maandagavond 24 juni wordt er vanaf 18:00 uur een lotgenotencontact gehouden op locatie
Gezondheidscentrum De Behandelbank V.O.F.
Hollandweg 52
6843 JP Arnhem
Hierbij zijn alle geïnteresseerden welkom, mensen met lip- en of lymfoedeem en iedereen die ermee te maken heeft om te praten over alles wat je bezighoudt, tips uit te wisselen en steun te vinden bij elkaar.

Lees meer

Donderdag

27-06

20.15 uur -

21.15 uur

Online

Als je de diagnose lipoedeem krijgt, wil je waarschijnlijk graag weten wat je eraan kan doen. Welke behandelingen zijn er en wat is het beste om te doen?

Wij begrijpen dat hierover veel vragen zijn en hebben daarom dr. Christiaan Bakker, dermatoloog o.a. gespecialiseerd in lipoedeem, bereid gevonden om samen met ons op 27 juni a.s. een webinar te geven over lipoedeem en hoe je nu hier het beste mee om kan gaan. Dr. Christiaan Bakker zal een presentatie geven en er zal ruimte zijn om vragen te stellen.

De webinar zal beginnen om 20.15 uur en zal duren tot uiterlijk 21.15 uur. Het is online en gratis te volgen.

Lees meer

Dinsdag

02-07

19.00 uur -

20.00 uur

Online

NLNet is er als organisatie voor iedereen met lip- en/of lymfoedeem en wij brengen ook graag mensen bij elkaar om hun ervaringen te delen, tips uit te wisselen, etc. Met dit doel organiseren we regelmatig lotgenotenbijeenkomsten door het land. Deze zijn gratis en worden georganiseerd door vrijwilligers (wist je trouwens dat iedereen die bij NLNet actief is, dat vrijwillig doet?)
Helaas is het in praktijk regelmatig zo dat mensen zich wel opgeven voor een bijeenkomst, maar uiteindelijk toch niet komen… We willen graag van jullie horen of er behoefte is aan contact met lotgenoten. En als dat zo is, in welke vorm? En zo niet, wat kan NLNet wel voor jou doen? We vragen jullie om samen met ons te brainstormen en creatieve ideeën in te brengen, voor activiteiten die jullie zouden aanspreken. Met jullie input kan NLNet vervolgens aan de slag om te kijken of we dat kunnen realiseren.
Denk met ons mee en deel jouw suggesties tijdens een online brainstormsessie op 2 juli van 19:00-20:00 uur.
Wil je deelnemen aan deze online bijeenkomst; schrijf je in. Graag tot ziens op 2 juli!
P.S. heb je suggesties of andere feedback voor ons, maar kun je er niet bij zijn op 2 juli? Stuur dan een mail naar info@lymfoedeem.nl met als onderwerp ‘Brainstorm input’

Lees meer

Zaterdag

31-08

12.00 uur -

16.00 uur

We proberen het gewoon nog een keer! Door technische problemen hebben we geen aanmeldingen kunnen ontvangen voor 8 juni. We hebben daarom besloten om het te verplaatsen naar 31 augustus.
Het idee blijft hetzelfde; met elkaar een gezellige middag hebben met een leuke actieve activiteit.
Meld je voor 12 augustus aan en we sturen je t.z.t meer info.

Lees meer

Zaterdag

07-09

13.30 uur -

16.00 uur

De Berekuyl academy Molenweg 4 3849 RM Hierden

Zaterdag 7 september a.s. vanaf 13:30 uur wordt er door de regio Gelderland een bijeenkomst gehouden in Hierden. De eindtijd zal uiterlijk 16 uur zijn.
De nadruk ligt deze middag op het houden van een lotgenotencafé waar je met elkaar tips kunt uitwisselen. Iedereen die lip- en of lymfoedeem heeft of ermee te maken heeft is welkom.
Drs.Wouter Hoelen, (lipoedeem specialist) zal tevens een presentatie geven over de huidige richtlijnen van lip- en lymfoedeem, er worden tips gegeven voor zelfmanagement en er worden tevens oefeningen getoond die je makkelijk thuis kan doen.

Lees meer